FORMULARI D’INSCRIPCIONS I CONSULTES (CATALÀ/CASTELLANO)


(CATALÀ)

INSCRIPCIONS: Omple el següent formulari i rebràs un correu electrònic amb les instruccions i les dades bancàries on ingressar 50 euros en concepte de reserva de plaça. 

RESERVA DE PLAÇA:La reserva de plaça serà efectiva un cop realitzat l’ingrés de 50 euros. En cas que a la fi no puguis assistir, aquesta serà retornada si ens avises amb una antelació de 5 dies previs a l’inici de taller.

CONTACTE: contacte@mirades.es
Si tens alguna consulta, també la pots vehicular a través del formulari. En breu ens posarem en contacte amb tu a través del correu electrònic o, si ens especifiques el teu telèfon, et truquem per resoldre la teva consulta.


(CASTELLANO)

INSCRIPCIONES: Llena el siguiente formulario y recibirás un correo electrónico con las instrucciones y los datos bancarios donde ingresar 50 euros en concepto de reserva de plaza. 

RESERVA DE PLAZA: La reserva de plaza será efectiva una vez hecho el ingreso de 50 euros. Si al final no puedes asistir, ésta será devuelta si nos avisas con una antelación de 5 días previos al inicio de taller

CONTACTO: contacte@mirades.es
Si tienes alguna consulta, también la puedes vehicular a través del formulario. En breve nos pondremos en contacto contigo a través del correo electrónico o, si nos especificas tu teléfono, te llamamos para resolver tu consulta.


Nuria Baldrich Mora